Skip to main content

La Spitalul raional Orhei vor începe în curând ample lucrări de infrastructură și va fi procurat utilaj medical. Și asta datorită unei donații generoase din partea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a oferit cu ocazia Zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului suma de un milion de lei. Certificatul a fost înmânat de președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, directorului instituției medicale, în cadrul unui eveniment dedicat medicilor, organizat în mod tradițional la Orhei. De asemenea, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce fac, cadrele medicale au primit diplome și flori din partea conducerii raionului și municipiului Orhei.

În cadrul evenimentului, au fost aduse mulțumiri cadrelor medicale pentru profesionalismul și abnegația de care dau dovadă zi de zi, în realizarea misiunii nobile de vindecare a pacienților și de salvare de vieți.

„Toate eforturile noastre sunt depuse pentru a consolida sănătatea publică. Plecăciuni pentru toate eforturile pe care le depuneți în fiecare zi și pentru tot ceea ce faceți pentru societatea noastră. Mama mea a fost asistentă medicală și știu ce înseamnă să activezi în sistemul sanitar. Astăzi, oferim certificatul în valoare de un milion de lei din partea lui Ilan Șor, pentru Spitalul raional Orhei, unde e cel mai mare flux de pacienți”, a precizat Dinu Țurcanu.

La rândul său, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a transmis următorul mesaj:

„Vreau să vă vedem sănătoși. Să aveți parte de prosperitate și tot ce vă doriți. Medicii, la fel ca profesorii merită o atenție deosebită din partea statului. Aceste categorii de angajați joacă un rol important în societate. Să perseverați și să continuați să fiți alături de noi, avem mare nevoie de voi.”

Cu un cuvânt de recunoștință și înaltă apreciere a venit și Vicepreședintele raionului Orhei, Irina Bogaciuc:

„ Mă închin în fața efortului zilnic depus de către voi pentru cei care vi se adresează și vă cer ajutorul. De aceea vreau să cred că acest mic gest din partea lui Ilan Șor vă va face munca cât de cât un pic mai ușoară. Vă doresc multă sănătate, pace, fericire și bunăstare. Mulțumim fiecărui cadru medical careneobosit stă la straja stprii noastre de bine.”

Donația din partea lui Ilan Șor face parte din proiectul „DIN TOT SUFLETUL”, care a fost lansat recent, la inițiativa lui Ilan Șor, și este dedicat tuturor familiilor din Moldova.

Leave a Reply