Skip to main content


Victoria Șapa, candidatul Partidului “ȘANSĂ” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, și-a făcut debutul politic cu un discurs care a evidențiat experiența sa de viață și angajamentul față de orașul natal. Ea a adus în prim-plan mesajul ei cheie – schimbări pozitive pentru comunitate, ne informează sinteza.org.
“Urmăresc de mult timp ceea ce se întâmplă în țara mea, iar acum pot spune cu încredere că am puterea și dorința de a face totul a schimba în bine viața oamenilor!”, a declarat ea.

Victoria Șapa a împărtășit și detalii despre trecutul său, subliniind originile moldovenești și evoluția sa profesională în Canada: “M-am născut în Moldova. Ca toți copiii din țara noastră, am mers la grădiniță, apoi la școală. La vârsta de 11 ani am început să joc tenis. Am dat dovadă de rezultate bune, iar la 14 ani am început să apăr onoarea țării noastre la turneele internaționale”.

În plus, ea a menționat implicarea sa profesională în domeniul construcțiilor și investițiilor imobiliare: “În Canada, am început să activez profesionist în domeniul construcțiilor, urbanismului și investițiilor imobiliare. Am obținut o serie de rezultate care mi-au permis să mă simt independentă din punct de vedere financiar”.

Victoria Șapa a evidențiat, de asemenea, importanța familiei și a sprijinului acesteia în alegerea sa de a reveni în Moldova și de a intra în politică.

“Familia și apropiații m-au susținut în dorința mea de a reveni în Moldova, de a intra în politică și le sunt extrem de recunoscătoare pentru asta!”, a declarat Șapa.

În încheiere, candidatul Partidului “ȘANSĂ” a apelat la unitatea și sprijinul comunității bălțene pentru a face posibile schimbările pozitive pe care le vizează: “De la voi, dragii mei, aștept susținere și mizez foarte mult pe ea. Doar împreună vom putea merge mai departe pe calea schimbărilor pozitive în țara noastră și, în primul rând, la Bălți”.

Victoria Șapa a promis că va prezenta în curând mai multe detalii despre programul său pentru Bălți și va implica comunitatea în campania electorală.

Amintim că Victoria Șapa este susținută inclusiv de către Ilan Șor, Marina Tauber și echipa Partidului “SOR”.

“După cum știți, Marina Tauber nu are voie să participe la alegerile din orașul dumneavoastră. Autoritățile au frică să vadă Bălțiul devenind un oraș dezvoltat și prosper în scurt timp. Dar eu voi face asta oricum.

Noi am decis să susținem candidatul din partea partidului „ȘANSĂ”, Victoria Șapa. Atât eu cât și Marina Tauber o cunoaștem din copilărie, am crescut împreună, este o persoană de încredere, cinstită și muncitoare.

Vă garantez că dacă Victoria Șapa va câștiga, voi implementa toate proiectele pe care le-am promis în campaniile electorale anterioare de la Bălți. Drumuri, spitale, curți, școli, grădinițe și multe altele. Vom transforma Bălțiul într-un oraș de vis! Alegerea vă aparține!”, a declarat Ilan Șor, liderul Partidului “ȘOR”.

“Echipa noastră va face totul pentru a realiza toate promisiunile făcute. Împreună cu liderul nostru și întreaga noastră echipă o vom ajuta pe Victoria Șapa să implementăm ceea ce am promis noi, inclusiv în campania electorală din 2021. Vom face tot posibilul ca să transformăm Bălțiul într-un oraș de vis.  Noi o cunoaștem pe Victoria Șapa din copilărie, este un om de încredere, puteți să mizați pe ea, nu vă va trăda.

Mă bucur că oameni ca Victoria Șapa, care locuiesc peste hotare, decid să revină acasă și să lupte pentru viitorul țării noastre. Mă mândresc cu acești oameni. Eu știu că viitorul Dumneavoastră primar a luat această decizie din dragoste față de Republica Moldova și poporul nostru.  Este un pas foarte important pentru Bălți”, a menționat Marina Tauber, deputat independent.

Alegerile locale generale vor avea loc duminică, 5 noiembrie 2023.

Leave a Reply