Skip to main content

 Teatrul ”Alexie Mateevici” din Chișinău va prezenta sâmbătă, 16 decembrie, la ora 12.00, pe scena Teatrului ”Veniamin Apostol” din Soroca, spectacolul ”Micul Prinț”, montat de  regizorul Mihai Țărmă, după una dintre cele mai populare cărți din lume și cea mai cunoscută lucrare a autorului francez Antoine de Saint-Exupery, scrisă în anul 1942, transmite observatorul.md.

Potrivit organizatorilor, spectacolul ”Micul Prinț” este un dar frumos pentru toate vârstele. Astfel, spectatorii sunt așteptați cu întreaga familie. Ei vor călători împreună cu Micul Prinț printre stele, asteroizi, planete și lumi.

”Micul Prinț” este o poveste încântătoare, interesantă și sensibilă despre universul copilăriei inocente, prietenie, dragoste, altruism. Cei mici vor fi captivați de prințișorul care vine de pe micul Asteroid B-612, unde avea grijă de un trandafir și trei vulcani. Dar și de personajele pe care acesta le-a întâlnit pe diverse tărâmuri, în timpul călătoriei sale. Micul Prinț ajunge pe planeta Pământ și vrea să cunoască oamenii. Pe cine întâlnește el aici? Își va face prieteni? Va rămâne pe Pământ sau se va întoarce pe Asteroidul B-612? Veți afla răspunsurile numai în sala de spectacol.

Pentru adulți, ”Micul Prinț” este o revenire la copilul din ei, pierdut odată cu trecerea prin timp. Este o meditație profundă despre valorile umane, responsabilitate și legătura dintre oameni, toleranță, singurătate, despre esența umanității și cunoașterea de sine prin intermediul călătoriei

Leave a Reply