Skip to main content

CorpoThera vine in sprijinul vostru cu o locatie unde serviciile de masaj sunt adaptate la nevoile voastre actuale.

  • Masajul Decontracturant ( Terapeutic) este o forma de tratament paramedicala, care se aplica pe zone tensionate, contracturi musculare, hipotrofii si atrofii musculare, cu scopul de a imbunatati mobilitatea si functionalitatea zonei afectate.

Masajul produce efecte analgezice locale cand tehnicile sunt executate intr-un ritm lent si prelungit si este contraindicat in procesele inflamatorii si hemoragice acute.

  • Masajul Anticelulitic este o formă de masaj terapeutic cu tehnici rapide, ce stimuleaza circulatia sangvina, aceasta se concentrează asupra reducerii aspectului și a formării celulitei, care este caracterizată de depozite de grăsimi sub piele, sau a retentiei de apa formând adesea aspectul de “coajă de portocală”.

Odată stimulata circulatia sangvina, aceasta topește printr-un proces natural stratul de grăsime de la suprafață, rezultând lichidul limfatic. Acesta este transportat și eliminat din corp datorita sistemului limfatic ce este pus în mișcare și el odată cu sistemul circulator.

  • Cunoscute și sub numele de crampe musculare, spasmele apar atunci când mușchiul se contractă involuntar, necontrolat, și nu se poate relaxa. Spasmele musculare variază în intensitate, de la zvâcniri ușoare și inconfortabile până la disconfort semnificativ, caracterizat de dureri intense și severe.
    Spasmele musculare pot apărea oricând, la orice persoană, indiferent de vârstă, indiferent de faptul că este sedentară sau activă, fie în timpul mersului sau al activităților fizice, fie al statului așezat și chiar în timpul somnului.

    Există mai multe cauze ale apariției spasmelor musculare:
    – Suprasolicitarea;
    – Supraîntinderea;
    – Deshidratarea;
    – Deficitul de minerale;
    – Circulația sangvina deficitară (in special la nivelul picioarelor);
    – Afectarea nervilor în urma unui traumatism;
    – Reacție adversă la unele medicamente (diuretice, statine).

    Masajul este o modalitate excelentă de a calma spasmele musculare. In timpul masajului musculatura de incalzeste, se relaxează si spasmele sunt ameliorate sau dispar.

  • Afectiunile lombare sau lumbago
    Multe dintre durerile lombare sunt cauzate de tensiune musculara ori de o intindere a unor muschi. In cazul acestor dureri lombare, masajul este una dintre cele mai eficiente terapii in tratarea durerii.
    Durerea lombara poate avea mai multe cauze, incepand de la adoptarea unei posturi incorecte si pana la accidentare, intinderi de ligamente ori afectiuni ale coloanei vertebrale precum hernia de disc. Studiile au aratat ca, indiferent de cauza durerii de spate, masajul poate ameliora simptomele resimtite de pacient, accelerand totodata procesul de vindecare a cauzei durerii de spate.

    Lumbago poate fi cauzat de numerosi factori, precum:
    · munca fizica – in special ridicarea greutatilor
    · anatomia si structura coloanei vertebrale
    · tulburari de statica ale coloanei vertebrale
    · sarcina – in cazul gravidelor, lumbago poate aparea la orice varsta, fiind cauzat de sarcina
    · factori psihosociali (depresie, anxietate, stres)

 

Programează-te  pentru un masaj de calitate.
Balti, str, M.Viteazul 18, tlf: 060324321

 

 

Leave a Reply