Skip to main content

Pe 20 decembrie, 130 de orheieni cu venituri mici au primit din partea Primăriei municipiului Orhei ajutoare financiare. Indemnizațiile sunt acordate, în fiecare lună, în cadrul programului de sprijinire a persoanelor aflate în dificultate, implementat la Orhei la inițiativa fostului primar Ilan Șor.

Ajutorul variază între 750 și 1500 de lei și este alocat din fondul de rezervă al Primăriei, în funcție de nevoile specifice ale beneficiarilor.

“Este o prioritate pentru noi să ne asigurăm că niciun locuitor al orașului nostru nu rămâne singur în fața dificultăților financiare. Continuăm să dezvoltăm o comunitate unde fiecare cetățean este încurajat să-și depășească dificultățile. Îndemn pe toți cei care au nevoie de ajutor, să apeleze la Primărie. Numai susținându-ne reciproc vom reuși să construim o comunitate mai puternică și mai solidară,” a declarat Tatiana Cociu.

Primarul a îndemnat persoanele, care au nevoie de suport financiar, să se adreseze la Primărie, pentru a completa formalitățile de rigoare.

„Suntem aici pentru Dumneavoastră, dragi concetățeni. Nu ezitați să veniți la noi, să ne povestiți despre nevoile Dumneavoastră. Angajații serviciului social se vor asigura că primiți sprijinul de care aveți nevoie”, a subliniat Tatiana Cociu.

Leave a Reply