Skip to main content


Ilan Șor nu ignoră nicio solicitare de ajutor venită din partea cetățenilor. Un băiat de 8 ani din raionul Anenii Noi, pasionat de arta marțială Qwan Ki Do, va participa la Campionatul European pentru Copii și Juniori din Franța, datorită sprijinului oferit de filantrop.

Tatăl băiatului s-a adresat la organizația teritorială a partidului interzis „ȘOR” din Anenii Noi după ce a aflat de pe rețelele de socializare despre ajutorul pe care mecenatul Ilan Șor îl oferă tuturor celor care apelează la el pentru sprijin.

Fiul lui de 8 ani practică deja de 3 ani de zile Qwan Ki Do și în tot acest timp a reușit să obțină deja șase medalii la competițiile din țară. Copilul dorește să participe la Campionatul European pentru Copii și Juniori din Franța, care se va desfășura în orașul Saint-Memmie între 26 și 28 aprilie, însă federația de profil nu poate acoperi toate cheltuielile de deplasare.

Federația a ajutat în limita posibilităților sale, dar, din păcate, acești bani nu acoperă costurile deplasării pentru copii. Echipa domnului Ilan Șor ne-a ajutat în organizarea călătoriei. Mulțumesc echipei Ilan Șor pentru ajutorul oferit, sper să aducem rezultate bune din acest campionat”, a declarat Anatolie, tatăl copilului.

Țara are nevoie de tineri talentați, viitori campioni, care îi vor aduce glorie – iată de ce echipa lui Ilan Șor a fost receptivă la această solicitare și și-a asumat cheltuielile pentru participarea la competiție.

Nu este pentru prima dată când Ilan Șor îndeplinește dorințele copiilor din Moldova. În timpul sărbătorilor de iarnă, mii de micuți din toată țara au avut parte de surprize din partea filantropului, după ce i-au scris scrisori cu dorințe de Revelion.

Leave a Reply