Skip to main content

Compania NordGaz Furnizare anunță că a reușit să achiziționeze un milion de metri cubi de gaz și este pregătită să furnizeze combustibil albastru la preț avantajos. 

Într-un comunicat de presă, responsabilii spun că totodată, compania a reușit să semneze mai multe acorduri de distribuție a gazului cu Chișinău-gaz și Rotalin-gaz, Găgăuz-gaz, Orhei-gaz, Taraclia-gaz, Florești-gaz”, „Ialoveni. -Gaz”, „Balti-Gaz”, „Edinets-Gaz”, „Stefan Voda-Gaz”, „Cimishlia-Gaz”.

„După tranzacția cu primul volum de testare de gaze naturale, am cumpărat și pompat 1 milion de metri cubi în depozite subterane de gaze din Ucraina pentru clienții noștri (se atașează scrisoarea de la SA „Ukrtransgaz”). După finalizarea procedurii de schimbare a furnizorului și intrarea în vigoare a contractelor individuale cu consumatorii noștri, gazele vor intra în sistemul de gaze al Republicii Moldova”, se arată în comunicat.

Nordgaz Furnizare anunță că este pregătită să furnizeze rezervele de gaze formate atât populației de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cât și oricăror consumatori comerciali racordați la rețele de medie și înaltă presiune la un preț mai favorabil consumatorului final.

Leave a Reply