Skip to main content

În ajunul Anului Nou, Ilan Șor și echipa sa și-au asumat angajamentul pentru organizarea unui eveniment special – oferirea unei atmosfera de Anul Nou, cadouri și dulci copiilor din mediul rural din Moldova.

Echipa a vizitat o serie de sate, printre care Mereșeuca, Popeștii de Jos, Lebedenco, Hlinu, Dușmani, Ciolacu Nou, Prepelița, Drujba și altele, unde Moș Crăciun și Alba ca Zăpada au organizat adevărate sărbători pentru copii și au împărțit cadouri.

„Minunile de Anul Nou nu sunt doar pentru locuitorii orașelor mari, care sunt obișnuiți cu evenimente și petreceri. În țara noastră sunt mii de copii, în satele mici, care merită aceeași sărbătoare”, a spus Ilan Șor.

El a subliniat importanța acestor evenimente nu numai pentru copii, ci și pentru întreaga societate: „Am adus lumină și bucurie în aceste localități din diferite colțuri ale țării noastre – nu pentru spectacol, ci pentru că, noi suntem convinși că fiecare copil merită această magie”.

Activitățile echipei lui Ilan Șor s-au bucurat de sprijin și apreciere pe scară largă din partea sătenilor, care și-au exprimat recunoștința pentru atenția și grija acordate copiilor lor.

Potrivit lui Ilan Șor, echipa sa își va continua vizitele în satele moldovenești până la Anul Nou, oferind minuni și bucurii copiilor din toată țara.

Leave a Reply