Skip to main content

Încercările neputincioase de lichidare a Partidului ȘOR sunt dictate de teama regimului Sandu-PAS de un eșec zdrobitor, a declarat Marina Tauber, politiciană și deputată din partea Partidului ”ȘOR”, în cadrul emisiunii „Expertiza” de la radio Sputnik-Moldova.

„Este de râs, tentativa acestor încercări neputincioase de a lichida partide întregi, de a ne împiedica să candidăm, și toate pentru că Maia Sandu își dă seama că noi vom obține o victorie zdrobitoare asupra lor. Îi voi dezamăgi, e prea devreme să deschidă șampania, nu va fi niciun triumf – prin acțiunile lor unesc și mai mult oamenii în jurul partidului lui Ilan Șor. Nimeni nu ne poate interzice să fim mândri de Partidul ”Șor, iar noi rămânem această echipă”, a declarat Marina Tauber.

Politiciana a subliniat că lupta continuă și că posibilitățile sunt departe de a fi epuizate.

„Vom lupta la toate nivelurile, inclusiv la nivel internațional, pentru a restabili toate drepturile partidului ”ȘOR” și vom reuși”, a subliniat politiciana.
Marina Tauber și-a exprimat încrederea că actuala guvernare va răspunde pentru toate nelegiuirile sale în fața poporului.

„Sunt sigură – atât Maia Sandu, cât și Igor Grosu, și Dorin Recean vor răspunde în fața tuturor instanțelor posibile. Indiferent cât de dificilă este situația din țara noastră, indiferent de ce politicieni au fost până acum la cârma Republicii Moldova, ei nu au ajuns niciodată la asemenea extreme. Această putere a pierdut contactul cu realitatea, banii furați de la popor le-au încețoșat ochii. Aparent, ei au iluzia că puterea lor nu se va sfârși niciodată… Dar noi vrem ca toate aceste marionete, fiind marionete occidentale, să nu uite că va trebui să răspundă pentru toate fărădelegile. Și poate că, înainte de a fi prea târziu, își vor părăsi posturile, vor părăsi țara noastră”, a subliniat politiciana de opoziție.

Deputata din partea Partidului ”ȘOR” este convins că exemplul UTA Găgăuzia, unde echipa lui Ilan Șor, împreună cu locuitorii autonomiei, luptă cu succes pentru un viitor mai bun al regiunii, în pofida tuturor obstacolelor impuse de regimul Sandu-PAS, va deveni contagios pentru cetățenii din întreaga țară, care vor înțelege că este posibil și necesar să-și apere drepturile cu vehemență.

„Cred că toți cetățenii țării noastre trebuie să se gândească la ceea ce am ajuns. Să vadă prin exemplul Găgăuziei, prin exemplul Orheiului, al altor localități, inclusiv al municipiului Bălți, că vom ajunge totuși la victorie, că dreptul de a alege, dreptul de a vota, nu este o noțiune sterilă. Dacă vom fi mulți, totul se va schimba. Este foarte important ca politicienii, opoziția, toți cetățenii civic activi, absolut toți să înțeleagă rolul lor și să se unească în fața pericolului, iar astăzi PAS și Maia Sandu sunt principalul pericol pentru noi, pentru copiii noștri, pentru nepoții noștri, pentru țara noastră, pentru suveranitatea noastră”, a subliniat Marina Tauber.

Leave a Reply