Skip to main content


Deputatul Marina Tauber a afirmat că Maia Sandu nu va mai fi vreodată președinte al Republicii Moldova. Ea și-a exprimat încrederea că partidul de guvernământ PAS a pierdut deja atât viitoarele alegeri prezidențiale, cât și cele parlamentare. Tauber este convinsă că în toamnă va învinge candidatul susținut de echipa lui Ilan Șor.

„Maia Sandu nu va mai deveni președinte al Republicii Moldova, iar PAS a pierdut atât alegerile prezidențiale, cât și cele parlamentare. Noi vom lupta, dar nu pentru funcții, ci pentru dreptatea care trebuie instaurată în țară și pentru prosperitatea și dezvoltarea Moldovei noastre. Președinte al Republicii Moldova va deveni acel candidat pe care-l va susține echipa noastră, a lui Ilan Șor”, a declarat Marina Tauber în cadrul unei conferințe de presă desfășurate miercuri.

Ea a mai spus că în prezent se poartă discuții cu alte partide de opoziție pentru a desemna un candidat unic pentru alegeri. Deputatul a promis că decizia finală luată de echipa lui Ilan Șor va fi anunțată în curând.

„Cât privește candidatul, aveți un pic de răbdare. Împreună cu partidele de opoziție discutăm despre un candidat comun. Acel candidat pe care îl va susține cea mai puternică forță politică va conduce țara noastră. În scurt timp vom anunța ce candidat vom susține”, a mai adăugat parlamentarul.

Marina Tauber a subliniat importanța schimbării radicale a cursului țării și a menționat că principalul obiectiv al echipei conduse de Ilan Șor este apropierea de Federația Rusă și UEEA.

„Dar este foarte important ca toți să înțeleagă că alegerile prezidențiale din acest an nu reprezintă lupta pentru putere, ci lupta pentru ca țara noastră să supraviețuiască, întrucât pentru nimeni nu mai e un secret că noi ne înecăm, nu încet, dar foarte repede. Nu doar în domeniul justiției, ci în toate sectoarele. Anume din acest motiv considerăm că trebuie să se schimbe puterea, să se schimbe radical cursul țării noastre. Ați auzit nu o singură dată ceea ce a spus și liderul nostru, Ilan Șor, că pentru noi scopul principal este apropierea de Federația Rusă, de UEEA pentru a salva sfera economică și socială a țării, care se află într-o stare catastrofală”, a conchis deputatul.

Leave a Reply