Skip to main content


“Dragi prieteni,

Vreau să vă împărtășesc emoțiile și bucuria mea referitor la întâlnirea cu activul nostru din Orhei. A fost o zi specială, deoarece am avut ocazia să fim din nou toți împreună și să sărbătorim succesul echipei din Orhei. Momente emoționante alături de toți oamenii noștri de la Orhei care gândesc la fel ca noi, care deja de mulți ani lucrează împreună pentru a face viața mai bună pentru fiecare locuitor din Orhei.

Privind înapoi la cei 8 ani de activitate politică, am realizat cât de mult am crescut și ne-am consolidat ca formațiune puternică, și acum suntem mândri că reprezentăm singura forță demnă de a conduce Republica Moldova. Am trecut prin unul dintre cei mai dificili, dar și cei mai interesanți ani – am devenit mai mari, mai uniți și mai puternici. În ciuda dificultăților, ne-am consolidat rândurile și am obținut victorii remarcabile.

 

 

Le mulțumim din suflet tuturor celor care au participat la acest eveniment special și tuturor celor care fac parte din echipa noastră. Fiecare contribuție și sprijin au fost esențiale pentru succesul nostru. Suntem recunoscători fiecărui prieten și susținător, care face parte din această echipă minunată.

Ne-am reafirmat poziția noastră de neclintit și solidaritatea în fața presiunilor și acțiunilor ilegale. Intenționăm să rezistăm oricărei încercări de denigrare a echipei noastre și a poporului Republicii Moldova. ,,

A declarat Marina Tauber pe pagina de socializare Facebook.com

Leave a Reply