Skip to main content


Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce mașina cu care se deplasau s-a răsturnat și s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:25, pe strada Mihai Eminescu, din orașul Dondușeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca BMW, la volanul căruia seafla un tânăr în vârstă de 28 de ani, dar și care avea la bord patru pasageri.

Preliminar s-a stabilit că din cauza vitezei excesive, șoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe carosabil, s-a răsturnat și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, pasagerii s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutorul medical necesaar.

De intervenția medicilor a avut nevoie și șoferul BMW-ului. Acesta a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional Edineț, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar acesta a murit în secția de reanimare peste aproximativ patru ore de la internare.

Oamenii legii documentează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Leave a Reply