Skip to main content


Sute de activiști din echipa condusă de politicianul și omul de afaceri Ilan Șor au participat, în acest weekend, la o întâlnire dedicată totalizării rezultatelor anului 2023 și evenimentelor importante din ultima perioadă, care au marcat viața și activitatea atât a locuitorilor din raionul Orhei, cât și întreaga țară.

Întrunirea s-a desfășurat în sala Centrului Raional de Cultură „Andrei Suruceanu” din Orhei și a adunat circa 2000 de participanți, printre care liderii echipei lui Ilan Șor din satele și comunele raionului Orhei, precum și din orașul Orhei, dar și sute de activiști, interesați de soarta raionului și a municipiului Orhei.

Sala a explodat în aplauze pentru Ilan Șor și colegii săi, reprezentând mai mult un „nou început” decât „bilanțul realizărilor”, iar dacă este adevărat, municipiul Orhei, raionul Orhei și Republica Moldova, în ansamblu, chiar au o șansă.

„Bravo Orhei! Bravo orheienilor și, în primul rând, bravo lui Ilan Șor, care a reușit să unească oameni atât de diferiți, dar uniți de dragostea pentru patria, țara și poporul Republicii Moldova”, au exclamat cei prezenți.

Și deși echipa lui Ilan Șor este supusă presiunilor și intimidărilor din partea autorităților PAS și a aliaților acestora, optimismul din inimile Orheiului pare a fi invincibil. Acest lucru este dovedit de numărul simpatizanților, care s-a dublat în 2023, demonstrând o puternică solidaritate cu liderul Ilan Șor și echipa sa.

Provocările cu care se confruntă raionul și municipiul Orhei, dar și întreaga țară, precum și victoriile obținute de echipa condusă de Ilan Șor în 2023, au fost analizate de cei prezenți împreună cu reprezentanții conducerii raionului și municipiului Orhei, vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber și președintele Partidului „Șansă”, Alexei Lungu.

Ilan Șor le-a mulțumit celor peste 2000 de coechipieri ai săi din Orhei pentru mobilizarea din această toamnă, care a oferit o nouă șansă de dezvoltare Orheiului, dar și întregii țări pentru care fortăreața „ORHEI” a devenit un simbol al libertății și al adevăratelor reforme îndreptate spre dezvoltarea Republicii Moldova și îmbunătățirea calității vieții.

Pe parcursul celor trei întâlniri de duminică desfășurate la Orhei au fost prezentate rezultatele anului 2023, precum și rezultatele ultimilor 4 ani de conducere a municipiului și raionului Orhei de către echipa lui Ilan Șor. Totodată, toți participanții la eveniment și-au exprimat încrederea că anul 2024 va fi culminant pentru echipă și dreptatea va prevala atât pentru candidații la funcțiile de primar, cât și pentru candidații la funcția de consilieri care au fost scoși pe nedrept din cursa electorală la alegerile locale din 5 noiembrie, dar și pentru actuala conducere a Orheiului, care va pune capăt speculațiilor și încercărilor de intimidare a raionului și municipiului Orhei de către reprezentanții regimului PAS&Co.

Leave a Reply