Skip to main content

Doi adolescenți au fost arestați, după ce au ucis un fost pușcăriaș, iar cadavrul acestuia l-au incendiat cu tot cu casă. Crima a avut loc săptămâna trecută, la data de 5 Decembrie, pe strada Plugușorul din orașul Hîncești.

Este vorba despre doi minori de 15 și respectiv 16 ani care ar fi consumat alcool cu un bărbat de 64 de ani, la domiciliul acestuia, iar după ce între s-a iscat un conflict, cei doi au înjunghiat gazda de mai multe ori cu un cuțit, au incendiat locuința și au dat bir cu fugiții de la fața locului.

Vecinii au văzut flăcările și au solicitat intervenția pompierilor. Ulterior, după ce a fost lichidat incendiul, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al proprietarului în interior.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, iar în urma examinării minuțioase s-a stabilit că acesta ar fi fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul, în special în zona cutiei toracice.

Sursele noastre susțin că victima este un fost pușcăriaș fiind condamnat  de mai multe ori pentru diferite infracțiuni. Acesta în 1985 a fost  condamnat la privațiune de libertate condiționat pe un termen de 2 ani și 6 luni, iar în 1995 de către Judecătoria Hîncești a fost condamnat la privațiune de libertate pe un termen de 5 ani.

Magistrații de la aceeași instanță l-au condamnat și în 2008 la 12 ani de pușcărie cu executare. Potrivit vecinilor dânsul des făcea  abuz de alcool.

Cei doi minori, la rândul lor sunt certați cu legea, fiind la evidența poliției după ce au figurat în mai multe dosare penale de furt, tâlhărie, jaf și escrocherie.

Aceștia au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, pe numele lor fiind pornit dosar pentru omor.

Relateaza plusmedia.md

 

Leave a Reply