Skip to main content

Trei minori au ajuns la spital după ce podul casei în care locuiau a căzut peste ei.

S-a întâmplat la data de 24 decembrie, în orașul Căușeni, în timp ce familia lua masa. Potrivit părinților, copiii de unu, doi și trei ani se jucau prin casă când, la un moment dat, podul din lut s-a prăbușit peste ei. La fața locului au intervenit două mașini de ambulanță care au preluat copiii, transmite Știri.md.

Capul familiei povestește că a cumpărat casa acum două zile și a decis să se mute în ea de ziua de naștere a soției.

În loc de sărbătoare, familia a fost la un pas de tragedie. Copiii au fost imediat preluați de ambulanță, iar doi dintre ei au ajuns la reanimare.

Vecinul bărbatului afirmă că, înainte de a fi cumpărată, casa nu a fost locuită ani la rând, iar după ce au aprins focul în sobă lutul s-a desprins.

Știri.md amintește că familia își cumpărase casa recent

Acum o parte din casă este deteriorată, iar podul riscă să se prăbușească și în alte odăi.

Familia are acum nevoie de ajutorul oamenilor de bună-credință. Bărbatul lucrează la un parc de troleibuze din Capitală și când este acasă lucrează și la o biserică. Pentru a-și aduce în ordine locuința, acesta are nevoie de bani.

După revenirea din spital, minorii vor locui cu mama lor la bunici, iar bărbatul spune că va rămâne în casă încercând să o repare.

Cei care doresc să îi ajute cu electrocasnice, hăinuțe, produse alimentare sau surse financiare pot suna bărbatului la numărul de telefon: 067237831. În ajun de sărbători, orice donație contează.

Transmite stiri.md

Leave a Reply