Skip to main content


Echipa lui Ilan Șor de la Bălți va împodobi cu decorațiuni și luminițe strada Decebal din Bălți pentru a crea o atmosferă de poveste în această zonă. Anunțul a fost făcut de către deputatul Marina Tauber pe o rețea de socializare. Potrivit ei, decizia a fost luată în comun cu autoritățile locale de la Bălți.

„Am plăcerea să vă informez că după toate analizele și pregătirile tehnice, precum și coordonarea suplimentară a detaliilor cu Primăria municipiului Bălți, căreia îi mulțumim pentru cooperarea promptă și asistența cuprinzătoare, începem să implementăm primul nostru proiect – instalarea iluminării festive și decorarea unei zone a orașului. Împreună cu echipa, am ales strada Decebal, iar foarte curând, pornind de la strada Ştefan cel Mare, vor arde lumini colorate”, menționează Marina Tauber.

Potrivit fostului candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, amenajarea acestei străzi va favoriza crearea unei adevărate dispoziții de Anul Nou pentru locuitori. ȘI asta nu e tot, oamenii care locuiesc în Capitala de Nord și localitățile apropiate vor avea parte și de alte surprize.

„Nu vă vorbesc despre toate surprizele, de altfel, ce fel de surprize acestea vor fi, dar vă vom anunța foarte curând data la care vom da startul sărbătorilor de iarnă pe strada Decebal din municipiul Bălți! Îi mulțumesc din toată inima lui Ilan Mironovici pentru acest gest frumos, luminos și cald pentru locuitorii din Bălți”, spune Marina Tauber.

Ba mai mult, echipa susținută de Ilan Șor din Consiliul Municipal al orașului „Pentru Bălți”, în frunte cu Marina Tauber și Victoria Șapa au avut o întrevedere cu primarul ales al municipiului și echipa sa, la care au convenit asupra unei colaborări comune de durată.

Astfel, a fost aprobată inițierea lucrărilor de reabilitare a cel puțin zece curți din diferite regiuni ale orașului Bălți. Ulterior, în funcție de solicitările locuitorilor, proiectul va fi continuat.

În plus, s-a decis curățarea și îmbunătățirea lacului orașului, modernizarea curților după exemplul municipiului Orhei, renovarea Parcului Victoriei și decorarea unuia dintre cartierele orașului cu iluminare și ghirlande de Anul Nou, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor.

Leave a Reply