Skip to main content


Locuitorii blocului de pe strada Vasile Lupu 59 din municipiul Orhei se bucură de o transformare frumoasă. Pentru prima, curtea lor a fost asfaltată și amenajată. Evenimentul a fost sărbătorit, într-o atmosferă plăcută, împreună cu funcționarii de la primărie. Primarului de onoare Ilan Șor li s-a adresat oamenilor prin videoconferință.

Viceprimarul Valerian Cristea a apreciat calitatea lucrărilor efectuate de muncitori. El a precizat că modernizarea curților din municipiul Orhei, precum și realizarea altor proiecte de infrastructură, a fost posibilă datorită priceperii echipei lui Ilan Șor, care a reușit în ultimii opt ani să majoreze bugetul municipiului de mai bine de patru ori.

“Uitați-vă la calitatea asfaltului proaspăt turnat! Ne dorim ca așa să arate fiecare colțișor din oraș, și, evident, că așa va fi. Reușita noastră de a majora bugetul orașului de mai bine de patru ori ne va ajuta să reabilităm și să modernizăm în continuare municipiul, să implementăm proiecte frumoase și benefice pentru orheieni. Suntem hotărâți să transformăm Orheiul într-un loc cu adevărat remarcabil, ca fiecare locuitor să se simtă mândru”, a spus Valerian Cristea.

Primarul de onoare Ilan Șor le-a mulțumit locatarilor pentru încredere și susținere continuă. El a subliniat că aceasta îl motivează pe el și echipa lui să lupte pentru viitorul prosper al municipiului Orhei și al generațiilor în creștere.

“Orhei este cel mai frumos oraș din Moldova, iar misiunea noastră este una cu adevărat ambițioasă – să-l transformăm într-o bijuterie care să atragă admirația din toată Europa. Vă mulțumesc pentru încredere și pentru susținerea continuă. Iubirea noastră pentru acest oraș minunat și pentru orheieni ne motivează să perseverăm. Merci mult pentru că sunteți alături de noi!”, a spus Ilan Șor.

Locatarii au rămas încântați de transformarea spectaculoasă a curții lor.

„Curtea noastră a devenit un loc plăcut și modern. Vom petrece, cu siguranță, mult timp afară, comunicând, iar copiii noștri se vor putea plimba cu rolele și trotinetele”, și-a împărtășit emoțiile o locatară.

„Mă bucur că nu va mai fi praf și noroi în curte. Copiii se vor putea juca în siguranță. Și este plăcut să te plimbi pe un așa asfalt neted. Mă bucur că autoritățile se gândesc la confortul nostru”, a spus un alt locatar al blocului.

Reabilitarea curții blocului de pe strada Vasile Lupu 59 face parte dintr-un amplu proiect de modernizare a municipiului Orhei, implementat la inițiativa și cu suportul lui Ilan Șor.

Leave a Reply