Skip to main content


Marina Lefter, profesoară de Limba și Literatura Română, de la Liceul Teoretic „Bogdan Petriceicu – Hașdeu” din orașul Drochia, care anterior a acuzat pe Facebook Ministerul Educației și Cercetării că i-ar fi „furat” proiectele, susține că ar fi fost contactată de reprezentantul MEC, care ar fi asigurat-o că ministerul nu tolerează impostorii și furtul intelectual, ne informează pulsmedia.md.

MEC s-a autosesizat cu privire la reacția mea despre proiectele didactice de lungă durată la LLR pentru clasele a X-XI-XII-a ce-mi aparțin și au fost publicate pe pagina ministerului fără știrea mea spre a fi discutate ulterior de comunitatea pedagogică. Am fost contactată de reprezentantul MEC, care mă asigură că ministerul nu tolerează impostorii și furtul intelectual”, susține Lefter.

Profesoara de Limbă și Literatură Română mai precizează că ea va fi autorul proiectelor sale și nu nicidecum altcineva, dar și că în cel mai apropiat timp va transmite MEC ultimile variante ale acestor proiecte, actualizate conform reperelor metodologice și ele vor fi disponibile pentru o discuție pe marginea lor.

 

 

Leave a Reply