Skip to main content

Caravana Filmelor Brave: Acces gratuit la patru pelicule moldoveneștiPatru filme moldovenești care au apărut în ultima perioadă pe ecranele din cinematografele țării acum vor fi difuzate gratuit.

Este vorba despre filmele „Carbon”, „Varvara”, „Drumul Războiului” și „Tunete” care vor fi difuzate în mai multe raioane ale țării, în cadrul campaniei „Caravana Filmelor Brave”, transmite Știri.md.

Acest tur cultural, care a început deja să parcurgă țara, își propune să aducă cele mai noi producții moldovenești în fața unui public cât mai larg pe care spectatorii le vor putea viziona gratuit.

La primul popas al caravanei, în Căușeni, publicul a putut viziona filmul ‘Carbon’ în prezența regizorului Ion Bors și a producătorului Sergiu Cumatrenco Jr, dar și filmul ‘Tunete’ în prezența regizorului Ioane Bobeica, recent revenit în țară. După fiecare proiecție, spectatorii au avut oportunitatea să participe la sesiuni de întrebări și răspunsuri cu creatorii acestor filme BRAVE.

Caravana va continua să călătorească prin țară până pe 4 Februarie, oprindu-se în următoarele orașe, unde accesul la filmele „Carbon”, „Varvara”, „Drumul Războiului” și „Tunete” va rămâne gratuit:

  • Căușeni – Casa Raională de Cultură Căușeni
  • Leova – Casa De Cultura Leova
  • Cahul – Palatul de Cultură „N.Botgros” din Cahul
  • Fălești – Palatul Raional De Cultură ,,Mihai Volontir” Fălești
  • Edineț – Casa De Cultură Edineț
  • Bălți – Palatul De Cultura Or. Balti

Transmite stiri.md

Leave a Reply