Skip to main content


Ore numărate au mai rămas până când echipa lui Ilan Șor de la Bălți va aprinde luminițele de sărbătoare pe două străzi din oraș. Evenimentul se anunță a fi unul de excepție. Cu siguranță va provoca emoții de nedescris. Așa se pricepe să o facă doar echipa lui Ilan Șor.

Inaugurarea străzilor Decebal și Ștefan cel Mare din Bălți va fi o mare sărbătoare. Împodobirea străzilor cu luminițe și decorațiuni a fost asumată de către Marina Tauber, Victoria Șapa și Anastasia Svetlicinîi. Sărbătoarea va începe duminică, 24 decembrie, la ora 15:00.

Echipa de organizatori a pus mare accent pe detalii, străzile Decebal și Ștefan cel Mare vor străluci în toată splendoarea lor. Încă un cadou pentru bălțeni va fi prestația unor artiști remarcabili din Republica Moldova. Printre aceștia se numără talentatul interpret Dumitru Gaitur și formația Sunstroke Project, cunoscută pentru participarea de două ori la concursul Eurovision. Concertele susținute live îi vor încânta pe toți cei prezenți.

Organizatorii au pregătit un spectacol special și pentru cei mici, în care va evolua Fetița cu Surprize. Copiii vor avea ocazia să se bucure de momente magice și să pătrundă în lumea de poveste a sărbătorilor de iarnă alături de personajul lor preferat. Mâine vor fi numeroase momente care îți taie respirația, inclusiv un fabulos show de artificii cu jocuri de culoare și lumină. Impresiile sunt garantate!

Echipa lui Ilan Șor a depus eforturi considerabile pentru a organiza acest eveniment de basm și pentru a oferi o emoții memorabile tuturor celor prezenți. La sărbătoare este așteptată toată lumea!

Leave a Reply