Skip to main content


Tragedie în capitală. O femeie de 40 de ani, originară din Ucraina, a decedat după ce s-a aruncat în gol de la balconul comun de la etajul 14 al unui blocului locativ de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani, scrie tv6.live .

„Ieri, 11 martie, la ora 12:20, Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost sesizat despre faptul că pe strada Calea Ieșilor, a fost depistat cadavrul unei femei. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist. Ajunși, polițiștii au stabilit că femeia are 40 de ani, fiind originară din Ucraina, s-a aruncat în gol de la balconul comun de la et. 14 a blocului locativ.

La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Bilețel de adio nu a lăsat, din discuțiile cu soțul, acesta a comunicat că în ultima perioada femeia era în depresie, dar ce a făcut-o să recurgă la așa gest nu cunoaște.

Cadavrul femeii a fost îndreptat la CML. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe femeie să recurgă la acest gest”, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Leave a Reply