Skip to main content

Taximetristul, decedat în această dimineață în accidentul din apropierea localității Sirota, raionul Orhei, este gardian al Penitenciarului nr. 17 de la Rezina. Informația a fost confirmată de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) care a postat un comunicat pe pagina sa de Facebook, ne informează alerta.md.

“Administrația Națională a Penitenciarelor confirmă faptul că, persoana care a decedat este angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina, agent al Secției pază și escortare. De menționat că la momentul producerii accidentului, dumnealui se afla în afara orelor de serviciu.

Acest caz a fost înregistrat de poliție care urmează, reieșind din competența sa funcțională, să stabilească circumstanțele producerii acestei coleziuni precum și persoanele vinovate.

În acest sens, Administrația Națională a Penitenciarelor își exprimă profund regretul față de cele întâmplate și subliniază încă o dată îndemnul spre necesitatea respectării regulilor de circulație, manifestarea responsabilității și a prudenței în orice situație, nu doar a angajaților ci și a tuturor cetățenilor.

Din numele conducerii și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate.
Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în mesajul ANP.

Leave a Reply