Skip to main content


În capitala nordului s-a desfășurat o acțiune care a marcat sfârșitul sezonului de iarnă la OrheiLand. Zeci de mii de locuitori ai Moldovei, inclusiv bălțeni, s-au distrat în acest sezon în principalul parc de distracții din țară.

Deputatul Marina Tauber, alături de alți colegi din echipa lui Ilan Șor și talismanul OrheiLandului, Ursul Mr.Orhy, au adus multă bucurie și zâmbete pentru copiii și adulții din Bălți. Ei au discutat cu oamenii, au făcut poze și au împărțit căciulițe cu insigna celui mai mare parc de distracții din țară.

„Împreună cu Mr.Orhy, simbolul OrheiLand, am venit aici pentru a-i face fericiți pe copii și a le prelungi atmosfera de sărbătoare. Ne-am înarmat cu căciuli personalizate, care plac tuturor, inclusiv nouă. Le purtăm cu plăcere și vrem să ne întâlnim cu cât mai mulți copii, care să se distreze, să danseze cu minunatul nostru Ursuleț și să primească mici cadouri de la echipa Ilan Șor”, a declarat Marina Tauber.

Bălțenii au rămas încântați de atmosfera de sărbătoare care domnea în oraș în timpul acestei acțiuni.
„Suntem mândri de realizările și implicarea echipei lui Ilan Șor la Bălți. Ne bucurăm să vedem că aduc zâmbete și fericire oamenilor”, a spus un locuitor.

„Ne simțim susținuți și suntem încântați să avem astfel de lideri care se implică în proiecte ce ne aduc beneficii”, a spus o bălțeancă.

Înaintea Anului Nou, echipa lui Ilan Șor a amenajat două străzi importante din oraș cu decorațiuni de Anul Nou și a organizat un spectacol grandios pentru copii și un concert incendiar.

În același timp, aproximativ trei mii de bălțeni de toate vârstele au vizitat OrheiLand în cadrul proiectului „Excursii gratuite”, inițiat de Ilan Șor.

Leave a Reply