Skip to main content

Astăzi, Irina Lozovan, liderul Partidului ”Renaștere” produse din regiunea Ocnița, a ținut un briefing pentru a clarifica situația cu privire la recentele evenimente politice care au zguduit partidul. În ultimele zile, partidul a fost supus unui atac masiv de minciuni, murdărie și acuzații absolut nefondate din partea foștilor colegi de la Partidul Socialiștilor și fracțiunea blocului Comuniștilor și Socialiștilor noteaza sinteza.org

În luna martie a acestui an, Irina Lozovan a luat decizia de a părăsi Partidul Socialiștilor și fracțiunea blocului Comuniștilor și Socialiștilor, exprimând deja motivele care au stat la baza acestei decizii. Motivul principal pentru această plecare a fost evitarea faptului de a face parte dintr-o opoziție obedientă și manipulată.

Această decizie dificilă nu a fost luată în mod individual, ci împreună cu echipa din Ocnița. Majoritatea absolută a activiștilor PSRM din raion au ales să părăsească partidul și să se alăture Partidului ”Renaștere”, care promovează valorile și ideile pe care le împărtășesc.

Cu toate acestea, după această mișcare, foștii colegi din PSRM au răspuns cu atacuri răutăcioase, scrise cu scopul de a denigra și de a-i demoraliza pe cei din noua formațiune politică.

La finalul briefingului, Irina Lozovan și-a exprimat recunoștința față de colegii săi din partid și de sutele de locuitori din Ocnița, care au arătat sprijin și solidaritate în aceste momente dificile.

Liderul Partidului ”Renaștere” speră că întâlnirea de astăzi va ajuta la transmiterea informațiilor veridice întregii societăți și va aduce claritate asupra situației politice din regiune.

Leave a Reply