Skip to main content

Cu suportul echipei lui Ilan Șor a fost modernizat drumul din centrul satului

Acum, locuitorii din Neculăieuca, raionul Orhei, se pot deplasa ușor și în siguranță spre punctul medical, școală, bibliotecă și casa de cultură. Drumul din centrul satului a fost reparat pentru prima dată după mulți ani. Ilan Șor, care a lansat proiectul de modernizare a orașelor și satelor, s-a adresat locuitorilor din Neculăieuca, printr-o conexiune video. El a promis că va continua să-i ajute și că satul se va dezvolta. Important ca tinerii să rămână acasă, a spus politicianul.

„Dragi prieteni, acum, guvernarea PAS face mari presiuni pe echipa noastră, dar noi continuăm să dezvoltăm satele. Pentru mine, Moldova prosperă nu înseamnă cuvinte și promisiuni deșarte, dar realizări concrete. Sunt sigur că vom reuși să producem schimbări pozitive în țară cu forțele proprii”, a promis Ilan Șor.

La evenimentul de inaugurare a drumului a fost prezentă și vicepreședintele Partidului “ȘOR”, deputat în Parlament, Marina Tauber. Ea le-a mulțumit sătenilor pentru încredere.

„Recent, în satul dumneavoastră a fost inaugurat un parc. Și iată că, foarte repede, am revenit aici pentru a inaugura un drum important. O infrastructură rutieră modernă contribuie la dezvoltarea localităților, iar echipa noastră își dorește ca fiecare sat și oraș din țară să prospere. Îi mulțumim mult lui Ilan Șor pentru curaj, pentru faptul că luptă, chiar dacă ne este complicat tuturor. Vă mulțumim că aveți încredere în echipa noastră”, a spus Marina Tauber.

Reprezentantul lui Ilan Șor în raionul Orhei Cristina Cojocaru, a menționat că proiectele de infrastructură implementate în sate și orașe sunt parte a Strategiei de dezvoltare a raionului Orhei “Raionul Orhei, raion de vis”.

„Ne bucurăm enorm să fim alături de Dumneavoastră. Suntem recunoscători președintelui Ilan Șor pentru susținere. Din echipa noastră fac parte oameni profesioniști, care muncesc cu abnegație în toată țara, și continuă să implementeze proiecte”, a spus Cristina Cojocaru.

Primarul satului Neculăieuca, Violeta Bîscal, i-a mulțumit lui Ilan Șor și echipei sale. Toți localnicii au apreciat înalt eforturile.

„Pentru sat acest drum este foarte important, deoarece duce către școală, grădiniță, punctul medical, bibliotecă și club. Suntem mulțumiți de ceea ce face echipa lui Ilan Șor. Le dorim sănătate și curaj pentru a putea continua lupta”, au spus sătenii.

Ilan Șor și-a propus să modernizeze fiecare oraș și sat din Republica Moldova. În acest scop, a lansat două programe – “Satul Moldovenesc” și „Orașul Moldovei”, în cadrul cărora primăriile vor beneficia de suport financiar.

Leave a Reply