Skip to main content


Primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, invită locuitorii și oaspeții orașului Taraclia la un concert special dedicat Zilei Internaționale a Femeii, care va avea loc pe 8 martie. Evenimentul va avea loc în piața principală a orașului și va începe la ora 17:00.

În fața publicului vor evolua interpreți și trupe celebre. Pe scenă vor urca MateiEntertainment, StraTONE Band și alți artiști renumiți.

În același timp, cei care vor veni la concert se vor putea relaxa pe muzica atent selectată de DJ Gleb & MC Panda, care vor întreține atmosfera de sărbătoare până seara târziu.

Veaceslav Lupov le-a promis tuturor femeilor o sărbătoare de suflet, plină de surprize și emoții strălucitoare.

„Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toată lumea – de la bunici, la mame, femei de toate vârstele – pentru contribuția lor valoroasă la comunitatea noastră. Vă așteptăm la concert pentru a petrece împreună într-o atmosferă festivă plină de muzică, dans și voie bună. Haideți să sărbătorim împreună această sărbătoare a primăverii, a frumuseții și a farmecului”, a îndemnat primarul orașului Taraclia.

Această inițiativă culturală și de divertisment își propune să evidențieze frumusețea și importanța femeilor din oraș și oferă ocazia de a sărbători Ziua Internațională a Femeii într-un mod special.

Leave a Reply