Skip to main content


Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a reacționat la mesajul dur al primarului Capitalei Ion Ceban, adresat guvernării. Potrivit lui, „Ceban, în ultima perioadă, își arată din ce în ce mai des caracterul adevărat: dezechilibrat, isteric și mincinos”, ne informează ziua.md.

„În loc să rezolve problemele din Chișinău iarăși atacă pe toți. Panica și isteria lui vine din eșecurile de la început de an: a oprit finanțarea programului extins în școli; nu mai vrea să finanțeze asistenții sociali pentru persoanele cu nevoi speciale; a tăiat compensațiile la căldură termică din Chișinău; a eșuat complet la curățirea orașului de zăpadă. Dle primar, populismul nu va mai merge în al doilea mandat. Hai la treabă!”, se arată în mesajul lui Spînu.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a dezlănțuit sâmbătă seară într-un mesaj postat pe rețelele de socializare în care atacă dur guvernarea PAS. Potrivit lui, „oamenii sunt săraci și tot mai înrăiți pe dezmățul profanilor care s-au cuibărit de trei ani în ministere, Guvern și Parlament”, adăugând că oamenii „sunt tot mai determinați să boțească fizionomiile celor care se cred nepedepsiți”.

 

Leave a Reply