Skip to main content

Anastasia Svetlicinîi, Consilier Municipal Bălți, fracțiunea “Pentru Bălți”, a relatat pe pagina sa de facebook despre faptul că se va instala în Orașul Bălți, iluminatul festiv pe strada Decebal.

„Dragi locuitori ai Bălţiului! Am început să punem în practică planul echipei noastre. După analiza detaliilor tehnice şi acordul Primăriei Bălţi, anunțăm cu bucurie începerea instalării iluminatului festiv pe strada Decebal. Împreună cu echipa, am ales acest colţ pitoresc, care începe de la strada Ştefan cel Mare, pentru a-l transforma într-un loc magic cu iluminat strălucitor și o atmosferă festivă. Le mulţumim autorităţilor din cadrul Primăriei Bălţi pentru colaborarea operativă și susținerea deplină! În curând, strada Decebal va străluci cu luminițe extraordinare, aducând magia noului an în casele Dumneavoastră. Urmăriți noutățile, în curând vom anunța data de începere a sărbătorilor de iarnă pe această stradă.”

Cu toate acestea Marina Tauber, a anunțat despre angajamentele, inițiativele și implementarea primului proiect – instalarea iluminării festive și decorarea zone Decebal.

Leave a Reply