Skip to main content


Un bărbat a alertat poliția, după ce a găsit cadavrele fratelui și surorii sale, zăcând fără suflare în apele unui iaz. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 6 februarie, în jurul orei 16:00, în localitatea Tîrnova, susțin sursele alerta.md.

Potrivit surselor, victimele s-au dovedit a fi un bărbat de 57 de ani și o femeie de 51 de  ani, care locuiau pe malul iazului arendat de către fratele acestora, dar și de care aveau grijă.

Fratele acestora, originar din municipiul Bălți, văzând că cei doi nu răspund la telefon s-a dus la iazul din Tîrnova, unde din nefericire a găsit cadavrele celor doi în apă, la o distanță de aproximativ 100 de metri de la mal.

Bărbatul a scos cadavrele din apă și le-a adus cu barca la mal, după care a alertat poliția despre tragedie.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Edineț, pentru a a documenta cazul.

Potrivit acelorași surse apropiate anchetei, în timpul examinării preliminare a cadavrelor, în cadrul cercetării la fața locului, nu au fost depistate semne de moarte violentă pe suprafața acestora.

Preliminar, în cadrul anchetei, se presupune că bărbatul ar fi încercat să prindă pește din bazin și nu au luat în vedere faptul că gheața era prea subțire și au căzut în apă, iar sora sa ar fi încercat să-l salveze, dar din nefericire a căzut și ea sub gheață.

Leave a Reply